Jak komilfo to komilfo, szef kuchni Radek!

uczta

Dj Radek z niejednego pieca balotynki z perliczki jadał!  Mężczyzna udatny, kształtny, w świecie bywały, za salonowcem wprawdzie nie przepada, ale za konfitowaną dynię z bakaliami w syropie miodowo-pigwowym dałby się posiekać. Parfait z jarmużu serwowane na desce z banana przyswaja godnie i wykwintnie! a jak gotuje! Ojo de bife de D’Arienzo w sosie z szalotek D’Agostino – voila! Różyczki Fresedo zabielane milongami Canaro – proszszszsz…….. Mus Varela na ciągutkach z wody różanej Rodriguez – palce lizać (gdyby to tylko uchodziło w tak wytwornym towarzystwie). Madamy i mesiery, tej niedzieli szef kuchni we własnej przystojnej osobie: dekokty i wywary przygotuje mistrz Radek!

 

Praktyka 17:00 – 18:00

Milonga 18:00 – 21.30

Potocka 14

Wstęp:
Praktyka 10 zł

Milonga 15 zł (do 19:00 – 10 zł) 

z kartą caminito – 5

zapraszamy!

 

 

0 Responses to “Jak komilfo to komilfo, szef kuchni Radek!”



  1. Dodaj komentarz

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s




Archiwum


%d blogerów lubi to: